Мобільний додаток Вертер-Фесту

Wayley – бескоштовний мобільний туристичний путівник по Харкову з можливістю планування поїздки в залежності від уподобань і бюджету користувача. В ньому ж надана інформація про екскурсійну та ігрову програму фестивалю ”Вертеп-квест”. Додаток  розробили наші партнери – команда студентів НТУ “ХПІ”: Олександр Терновий, Ілля Косенко та Іван Білоус, а ми вподобали цю ініціативу і підтримати її.

 

 

Wayley можна безкоштовно завантажити з Play Market у свій телефон з OS Android тут.

Також, завдяки цьому мобільному додатку, кожен буде мати можливість орієнтуватися в місті та заходах “Вертеп-фесту”, навіть, якщо приїхав до Харкова вперше.

Спочатку додаток повинен був мати тільки туристичні маршрути та екскурсії з можливістю замовити гіда. Але, аналізуючи потреби туристів, розробники вирішили додати кілька основних функцій: знайти житло, подивитися визначні пам’ятки, відвідати цікаві івенти, обрати заклад для харчування та  можливість отримати знижку. А ще – такі корисні фільтри, як пошук по страві, віддаленість від центру, локації для фото.

У  Wayley буде представлена “Мережа-Фест” – дружня до “Вертеп-фесту” мережа закладів харчування та готелів Харкова. Кожен, хто 12-13 січня зайде в заклад “Мережі-Фест” в костюмі або з атрибутикою фестивалю та будете мати мобільний додаток Wayley, отримає знижку на чай/каву/смаколики. Перелік закладів можна знайти тут.

Крім того, за допомогою мобільного додатку ви можете взяти участь у Вертеп-Квесті. Завантажуйте та читайте свій Wayley, проходьте рекомендованими маршрутами та відвідуйте заклади Мережа-Фест, щоб отримати задоволення та нову інформацію про Харків